BPA-cup på Paraidrettssenteret

Fredag i forrige uke var Solid Assistanse med på BPA-cupen som årlig blir arrangert på Paraidrettssenteret i Trøndelag. Det ble en innholdsrik og spennende dag for alle leverandørene som var påmeldt! Vi fikk bryne oss på sportene boccia, goal ball og rullestol rugby. Rent sportslig klarte vi nok ikke å hevde oss helt i toppen av resultatlista, men vi hadde det utrolig gøy og storkoste oss hele dagen!

På Paraidrettssenteret i Trøndelag (PIT) er det mulig å prøve ut mange idretter og få god informasjon om muligheter som finnes innen paraidrett. I tillegg er senteret et sted for kompetanseheving for trenere, ledere, fagpersoner, kroppsøvingslærere, studenter og andre interesserte. For mer informasjon om senteret, klikk her.

Det var en god og solid innsats fra alle leverandørene som til sammen skapte en veldig fin dag. På kvelden ble det bankett med nydelig mat og god drikke i glasset. BPA-cupen er en fin arena for å knytte vennskap og bekjentskap på tvers av leverandørene, noe som er viktig siden vi tross alt jobber mot de samme målene; nemlig at flere mennesker skal få bedre og friere liv med BPA.

Vi takker for kampen og festen! Vi gleder oss allerede til neste år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *